13-15/10 Viltweekend

Ett av høstens høydepunkt er viltbuffeten lørdag, med alt det gode høsten og fjellet byr på..
print
Skriv ut
13-15/10 Viltweekend
Helt VILT i fokus!

Et av høstens høydepunkt er viltbuffeten og noe av det beste kjøkkensjefen og staben har å by på.
Med alle de gode råvarer de har å velge i, er dette en nytelse for både øyne og gane.
Reinsdyr, elg, rype, hjort, fisk, bær, kanskje også en smakebit av årets rakfisk... Da blir det helt vilt!

Dette er en kveld og buffet som vi anbefaler alle å få med seg! Fjell og høst på sitt beste!

Ønsker du bare å komme på dagsbesøk er dette også mulig!

Det blir Piano Entertainer og Orkester i Dancingen. 

Frode Aga bistår kjøkkenet med egne signaturretter og blir konferansier på lørdagskvelden under middagen.

Litt om Frode Aga: 

Frode Aga er en norsk kokk, mest kjent som TV-kokk i NRK.

Først var han kjøkkensjef ved Engebret Cafe i Oslo. Han var kjøkkensjef ved Sunnfjord hotell i Førde da han i 1984 ble kåret til mest elegante fiskerett ved akvakulturmessen i Verona. Så meldte han i 1988 overgang til Hallingstuene på Geilo som han fremdeles driver med sin kone Berit Anne Kongsvik, som han ble kjent med under kokkeutdannelsen i Åndalsnes.

I 1995 ble han (uoffisiell) norgesmester i juging og startet samme året sitt mangeårige engasjement som TV-kokk og historieforteller i Snurrepiperier under ledelse av Kjell Fuglehaug. Mellom 1998 og 2003 var han ofte i Kokkekamp under ledelse av Brita Garden, og i 2002 var han i det 1. Kvelden før kvelden med Kjell Fuglehaug som programleder, og det var under Fuglehaug han i 2004 startet i programmet Fra loft og kjeller. Det var Frode Aga som i episode 3 av Den store fisketuren, reiste til Zimbabwe sammen med Per Ståle Lønning, Steinar Bastesen og Yngve Hågensen. I 2011 ble han nominert til Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris.(Kilde: Wikipedia)

Weekendpakke:

2250,- NOK i Standard rom, pr person i dobbeltrom for weekend (fre-søn),
inkludert Halvpensjon(Frokost|Middag|Viltaften)
+ 700,- NOK for enkeltrom

Hvorfor ikke oppgradere til et bedre rom, alle måltider eller begge deler?

+ kr 200,-  for Superior rom
+ kr 400,-  for Fullpensjon(alle måltider)

Dette er også en fin anledning hvis dere ønsker å gjøre unna en konferanse, event eller firmatur! Send oss en forespørsel så kan vi komme med forslag på teambuilding og opplevelses muligheter for deg og dine ansatte. 


Se flere priser her  og forespørsel på rom kan sendes her


Leverandør til


Ice Drive


Storefjell Ski- og Akesenter. Golsfjellet, Gol, Hallingdal, Valdres, Norge




Mijøfyrtårn, Storefjell Resort Hotel, Golsfjellet, Gol, Hallingdal, Valdres, Norge

Storefjell Resort Hotel | Golsfjellet | NO-3550 Gol i Hallingdal | Tel: +47 3207 8000 | Fax: +47 3207 8001 | 1001@storefjell.no | 

Storefjell.no er tilrettelagt med MOOWE | | Logg inn